kuin Tom Hanks Seattlessa - vinkki parempaan uneen

Vartalo tahtoisi nukkua, mutta mieli on energiaa täynnä. Muistettavat asiat on kirjoitettu lapulle, siniset valot on sammutettu, pimennysverhot on laskettu, kahviin ei ole koskettu tuntikausiin. Mutta levottomuus ei vain anna rauhaa. Kuulostaako tutulta? Kärsitäänkö teillä uniongelmista?

Eteerisiä öljyjä on käytetty unen parantajina jo vuosisatojen ajan. Kamomilla ja laventeli ovat ehkäpä kaikkein tunnetuimmat uniongelmia helpottavat kasvit, mutta myös nerolin, bergamotin, Ylang Ylangin, mandariinin, setripuun, vetiverin ja monen muun kasvin eteerisissä öljyissä on unen saantia tai laatua parantavia ominaisuuksia. Parhaiten hyödyt eteerisistä öljyistä kun käytät niitä terveellisten elintapojen tukena.


Original by Elman Uni-kynttilät on suunniteltu rahoittamaan ja rentouttamaan ennen nukkumaanmenoa. Kynttilöissä on käytetty laventelin ja setripuun eteerisiä öljyjä, jotka auttavat mieltä saavuttamaan tasapainoisemman tilan.

Alla olevasta infograafista näet, että laventeli ja setri vaikuttavat unenlaatuun, mutta että niillä on myös muita nukahtamisessa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Ps. Aromaterapia on lempeä hoitomuoto, emmekä suosittele sitä vakavasta tai pitkäaikaisesta unettomuudesta kärsiville.

0 comments

Recent Posts

See All