Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Original by Elman verkkokauppaa osoitteessa www.originalbyelma.fi. Tilatessaan tuotteita Original by Elman verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Original by Elman yhteystiedot ovat seuraavat:

Tmi Original by Elma (Y-tunnus: 2915827-4)
Lyytikkäläntie 54
35300 Orivesi

Puh. 044 533 3591
Sähköposti: originalbyelma@gmail.com


Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Tekemällä tilauksen hyväksyt tilaus- ja toimitusehdot.

Tilaaja on itse vastuussa oman mahdollisen tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Original by Elman omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Original by Elman etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

 

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

  • Yleisimmät luottokortit

  • PayPal

  • Sähköinen lasku (sähköpostin liitteenä)

Original by Elman verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattuja. Mikäli luottokortin varmennus ei onnistu, Original by Elma varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Lue lisää maksuyhteyksistä Tietoturvaselosteestamme.

 

Hinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden kohdalla verkkokaupassa. Alennetuista hinnoista ilmoitetaan erikseen tuotesivuilla sekä markkinoinnissa ja ne ovat voimassa rajallisen ajan.

Toimitus- ja käsittelykulut ovat 5,90 € tilausta kohden. Yli 50 € tilaukseen ei lisätä toimitus- ja käsittelykuluja. Kulut näkyvät ostoskorissa. Toimitukset vain Suomen sisällä.

Toimitusaika

Original by Elma käsittelee saapuneet tilaukset kahden (2) työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilaukset toimittaa Posti ellei muuta ilmoiteta. Paketti toimitetaan Tilaajan tilauksen yhteydessä annettua osoitetta lähimpään Postin pakettiautomaattiin. Tilaaja voi ilmoittaa tästä poikkeavan toimituspaikan tilausta tehdessään.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Original by Elman asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Original by Elma varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Original by Elman asiakaspalvelu ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun originalbyelma@gmail.com tai puh. 044 533 3591.

Original by Elma pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

 

Takuu

Kaikilla Original by Elman tuotteilla on takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Takuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneen tuotteiden vääränlaisesta käytöstä.

 

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Original by Elman asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi ja osoite. Original by Elma palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, jotka on valmistettu tai muutettu tilaajan erityistoivomusten mukaisesti.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote seuraavissa tapauksissa:

1. Tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Original by Elman asiakaspalveluun originalbyelma@gmail.com 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen Original by Elman palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta;

2. Tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa;

3. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa

Tuote tulee palauttaa Original by Elmaan mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Original by Elma hyvittää tilaajalle palautuksesta aiheutuneet kulut samalla kun maksaa palautettavan tuotteen hinnan takaisin tilaajalle. Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun palautettu tuote on saapunut Original by Elmaan ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta Original by Elmaan.

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Original by Elman asiakaspalveluun heti kun vika on huomattu. Original by Elma pyrkii korvaamaan viallisen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, Original by Elma hyvittää tilaajalle maksetun summan pitäen sisällään tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun vika on todennettu. Tilaajan on suositeltavaa olla yhteydessä Original by Elman asiakaspalveluun toivoessaan tarkempia ohjeita asiasta.

 

Ehtojen muuttaminen

Original by Elma varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Original by Elma ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan etusivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan etusivulla.

 

Ylivoimainen este

Original by Elma ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

 

Vastuut

Original by Elma ei vastaa välillisistä vahingoista.

 

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Tampereen käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).