Original by Elma on kotimainen perheyritys, jonka jokainen kynttilä on käsin tehty suomalaisen puhtaan ilman innoittamana.

Elmalla on puhdas sydän

Elman kaikki kynttilät valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti, ja koska valmistamme kynttilämme itse käsityönä, pystymme varmistamaan, että tuotanto noudattaa arvojamme jokaisessa vaiheessa.

Miksi kynttilämme ovat terveellisempiä?

Käytämme kynttilöissämme 100% luonnonvahaa, eikä mukaan ole sekoitettu jatkeaineita. Haluamme tukea vastuullista soijan tuotantoa ja siksi soijakynttilöissämme on käytetty Pohjois-Amerikkalaista soijavahaa, joka on tuotettu sademetsiä kuormittamatta.

 

Kaikkien kynttilöidemme sydänlangat on valmistettu puhtaasta puuvillasta sekä paperista. Niissä ei ole käytetty kemikaaleja, niitä ei ole valkaistu eikä käsitelty esim. kloorilla. Ne palavat hyvällä liekillä ja puhtaasti.

 

Kaikki käyttämämme tuoksut ovat eteerisiä öljyjä, jotka ovat puhtaita luonnon tuoksuja. Eteeriset öljyt saattavat sopia jopa hajusteyliherkille. Kynttilöitämme voi käyttää myös aromaterapiassa.

 

Emme ole löytäneet vielä sellaisia väriaineita, jotka olisivat täysin myrkyttömiä eivätkä olisi haitallisia kynttilän palamisprosessille, siksi kynttilöitämme ei ole värjätty. Pienet sävyerot johtuvat vahan ja eteeristen öljyjen omista luonnollisista väreistä.

Näistä syistä kynttilöitämme on terveellisempää käyttää.

Tervetuloa ostoksille Jälleenmyyjillemme!

Miksi kynttilämme ovat niin mahtavia?